Online lotgenotencontact (Facebookgroepen)

Vereniging Misofonie NL heeft twee (besloten) Facebookgroepen:

• Voor mensen met misofonie: Misofonie NL. Hier kunt u met meer dan 1200 lotgenoten ervaringen en tips uitwisselen.
  • Voor familieleden: Familiegroep Misofonie NL. Als u zich hiervoor aanmeldt, ontvangt u een persoonlijk bericht van het beheer (dit bericht vindt u bij Berichtverzoeken). Nadat u dit bericht hebt beantwoord, kunt u worden toegelaten.

Lotgenotenbijeenkomsten

Op een lotgenotenbijeenkomst kan in informele sfeer gepraat worden over misofonie. Het delen van ervaringen, informatie en tips staat centraal. Zowel mensen met misofonie (vanaf 18 jaar) als partners en ouders van mensen met misofonie zijn welkom. Maximaal 8 deelnemers.

Aanmelden graag per mail, onder vermelding van uw naam en telefoonnummer. Een paar dagen van tevoren ontvangt u een mail met meer informatie, waaronder het adres.

Data 2017:

• 31 januari 2017 in Diemen van 19:30 tot 21:30 uur
  • 9 maart 2017 in Antwerpen van 19:30 tot 21:30 uur
  • 6 april 2017 in Rotterdam van 19:30 tot 21:30 uur *VOL*
  • 10 mei 2017 in Almere van 19:30 tot 21:30 uur

We zijn momenteel in diverse regio’s lotgenotenbijeenkomsten aan het organiseren. De data worden hier en op onze Facebookpagina vermeld zodra deze bekend zijn.

OPROEP Wij zoeken mensen die ook lotgenotenbijeenkomsten willen organiseren, of hun woonkamer beschikbaar willen stellen hiervoor. U krijgt hierbij uiteraard hulp van ons. Interesse? Mail ons!

Informatiebijeenkomsten

Wij organiseren informatiebijeenkomsten over misofonie. De toegang is gratis en iedereen is welkom. U krijgt informatie over o.a. het neurologische model van misofonie, over de behandeling van het AMC en over het omgaan met misofonie en misofoniepatiënten. Er is een ervaringsdeskundige aanwezig.

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen; vermeld hierbij s.v.p. met hoeveel personen u komt.

• data 2017 nog niet bekend

Familiebijeenkomsten

Het AMC in Amsterdam organiseert familiebijeenkomsten voor familieleden van misofoniepatiënten die in behandeling zijn bij het AMC (aanmelding hiervoor verloopt via het AMC). Bestuursleden van Vereniging Misofonie NL zijn hier in de rol van ervaringsdeskundigen bij aanwezig.

Geplande bijeenkomsten in 2017:

• 11 januari
  • 18 januari
  • 25 januari
  • 1 februari
  • 8 februari

Overige activiteiten

Een aantal activiteiten staat nog in de planning:

• Lotgenotenbijeenkomsten voor ouders en partners van mensen met misofonie
  • Introductieworkshop mindfulness voor mensen met misofonie vanaf 16 jaar.
  • Voorlichting geven aan zorgprofessionals (o.a. huisartsen en psychologen)
  • Voorlichting geven op scholen

Vindt u het leuk om uw steentje bij te dragen aan deze activiteiten? Neem dan direct contact op!

Deel dit opShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page