Online lotgenotencontact (Facebookgroepen)

Vereniging Misofonie NL heeft twee (besloten) Facebookgroepen:

• Voor mensen met misofonie: Misofonie NL. Hier kunt u met meer dan 1200 lotgenoten ervaringen en tips uitwisselen.
  • Voor familieleden: Familiegroep Misofonie NL. Als u zich hiervoor aanmeldt, ontvangt u een persoonlijk bericht van het beheer (dit bericht vindt u bij Berichtverzoeken). Nadat u dit bericht hebt beantwoord, kunt u worden toegelaten.

Lotgenotenbijeenkomsten

Op een lotgenotenbijeenkomst kan in informele sfeer gepraat worden over misofonie. Het delen van ervaringen, informatie en tips staat centraal. Zowel mensen met misofonie (vanaf 18 jaar) als partners en ouders van mensen met misofonie zijn welkom. Maximaal 8 deelnemers.

Data 2017:

• 31 januari in Diemen van 19:30 tot 21:30 uur
  • 9 maart in Antwerpen van 19:30 tot 21:30 uur
  • 6 april in Rotterdam van 19:30 tot 21:30 uur
  • 10 mei in Almere van 19:30 tot 21:30 uur
  • 31 mei in Stadskanaal van 19:30 tot 21:30 uur

Aanmelden graag per mail, onder vermelding van uw naam, telefoonnummer en het aantal personen. Een dag voor de bijeenkomst ontvangt u van ons een mail met meer informatie, waaronder het adres.

Familiebijeenkomsten

Wij organiseren ook familiebijeenkomsten. Dit zijn lotgenotenbijeenkomsten voor familieleden (ouders, partners, broers, zussen of kinderen) van mensen met misofonie. De opzet is hetzelfde als de lotgenotenbijeenkomsten: bij iemand thuis, in een kleine groep, en het uitwisselen van ervaringen en tips staat centraal.

• 14 juni in Gouda van 19:30 tot 21:30 uur

Aanmelden graag per mail, onder vermelding van uw naam, telefoonnummer en het aantal personen en of u ouder, partner, broer/zus of kind van een misofoon bent. Een dag voor de bijeenkomst ontvangt u van ons een mail met meer informatie, waaronder het adres.

Wij zoeken mensen die hun woonkamer beschikbaar willen stellen voor een lotgenoten- of familiebijeenkomst.
U regelt de koffie, wij regelen de rest.
Interesse? Mail ons!

Informatiebijeenkomsten

Wij organiseren informatiebijeenkomsten over misofonie. De toegang is gratis en iedereen is welkom. U krijgt informatie over o.a. het neurologische model van misofonie, over de behandeling van het AMC en over het omgaan met misofonie en misofoniepatiënten. Er is een ervaringsdeskundige aanwezig.

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen; vermeld hierbij s.v.p. met hoeveel personen u komt.

• data 2017 nog niet bekend

Overige activiteiten

Een aantal activiteiten staat nog in de planning:

• Introductieworkshop mindfulness voor mensen met misofonie vanaf 16 jaar.
  • Voorlichting geven aan zorgprofessionals (o.a. huisartsen en psychologen)
  • Voorlichting geven op scholen

Vindt u het leuk om uw steentje bij te dragen aan onze activiteiten? Neem dan direct contact op!

Deel dit opShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page