Just relax…

Adem in, adem uit….. Til je hoofd op, 1,2,3,4,5,6 en leg hem weer neer, span je arm aan 1,2,3 en plof leg hem weer neer, span je been aan 1,2 en 3 en zzZzzzzZzzzz…..

Naast deze oefening, die ik heb meegekregen van therapie, heb ik op Pinterest nog meer relaxoefeningen gevonden. Aangezien ik toch bezig was met relaxen werd ik wel nieuwsgierig! Zo heb ik ook op mijn hoofd gestaan en op de grond gelegen met mijn benen in de lucht haha. Ja, ik ben nu helemaal zzzzennnn.

Over het algemeen heb ik mij de laatste week wel relaxed gevoeld. Ik weet niet of dit komt door het feit dat ik griep had en toch meest van de tijd op bed of op de bank lag (jawel op de bank, zelfs als mijn ouders ook in de huiskamer waren, zelfs vaak tv gekeken met z’n allen, applausje voor mezelf!) of omdat ik gewoon rustiger in mijn vel zit door alle ontspanningsoefeningen. Nu ik eindelijk een beetje beter begin te worden en ’s avonds weer in de sportschool te vinden ben, ga ik proberen twee keer in de week minimaal een halfuurtje met mijn ouders beneden op de bank te zitten om tv te kijken. Tijdens het beneden zitten zal ik mij proberen te focussen op de tv en NIET op de andere dingen om mij heen. Hopelijk gaat dit lukken!

Ondertussen sta ik ook nog steeds versteld van hoeveel rode auto’s er rondrijden, hoeveel bomen er in de omgeving staan, hoe weinig mensen gekleurde jassen dragen en hoeveel witte strepen er op de wegen staan geschilderd. Je raakt je met deze therapie niet alleen erg bewust van je irritaties maar ook van een heleboel andere dingen dus ha-ha!

Morgen weer een bijeenkomst, let’s do this!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *