Op donderdag 22 maart 2018 vond het eerste symposium over misofonie in Nederland plaats. Het AMC organiseerde het symposium ter gelegenheid van het promoveren van psychiater Arjan Schröder, die op 23 maart 2018 als eerste psychiater ter wereld op misofonie gaat promoveren. Lees hier een interview met hem.

Het programma bestond uit lezingen, onder andere van een aantal misofonie-onderzoekers binnen het AMC. Onze voorzitter Tineke Winterberg had de eer om als ervaringsdeskundige misofonie te belichten.

Audiologisch specialist René van der Wilk (HOorzaken.nl) heeft een verslag gemaakt en dat vindt u hier. (Hartelijk dank, René!)

We zijn nog bezig met het maken van een verslag. We werken er hard aan om het zo snel mogelijk hier te kunnen plaatsen. Aangezien de vereniging draait op vrijwilligers die alle activiteiten voor de vereniging in hun vrije tijd doen, vragen we u om wat geduld te hebben. Uw input is trouwens ook erg welkom! Heeft u goede foto’s, video’s of een verslag(je) gemaakt op het symposium, neem dan contact op.

misofonie